0887 649 808

ГРАНДПЕРАНС БЪЛГАРИЯ Професионална грижа за вас и вашите близки !

Болногледач, Детегледач, Логопед, Домашни помощници за възрастни и деца

Пакетни Услуги


Услуги, при които има ежедневно посещение в дома за грижи за възрастни хора:

Стандартни варианти на грижа за възрастни. Тези патронажни варианти са с едно или две Грижа за възрастни хора - пакетни социални услугипосещения на ден в дома в определени часове и се извършват стандартни дейности, които включват тоалет, смяна на памперси, преобличане, смяна на чаршафи пазар, грижи за стаята и хранене.

Дори да е необходимо само да се навести възрастния човек, по-добре да е всеки ден по 2 часа, вместо един или два пъти седмично за повече часове. Ежедневните посещения позволяват да се посрещнат нуждите за конкретния ден.

Всички наши асистенти са преминали обучение. Услугите се извършват от основен служител и дежурен през почивни и празнични дни, както и когато услугите се предоставят 7 дни в седмицата. Необходими са от 1 до 5 дни за организиране на предоставянето им. Посещенията се извършват от 7 до 20 часа. Заплащането се извършва като абонамент за 4 седмици.

Вариант с едно посещение за деня:

Вариант 1.

Интензивна грижа (смяна на памперс, тоалет, преобличане, смяна на чаршафи, пазар, грижи за стаята и помощ при хранене) всеки работен ден в рамките на 2 компактни часа. Посещението може да е с един от следните начални часове: 7:15, 9:15, 11:30, 13:00, 15:00, 17:00, 18:30. Моля прочетете Уточненията по-долу.

Такса за 4 седмици при посещения:

а) От понеделник до петък: 340 лева (извършва се от един асистент)

б) Шест дни от седмицата : 420 лева (извършва се от един асистент)

в) Седем дни от седмицата: 480 лева (извършва се от основен и дежурен асистент)

Варианти с две посещения за деня:

Вариант 2.

Интензивна грижа всеки работен ден в рамките на 3 часа. Услугата може да се предоставя сутрин и вечер по един час и половина (смяна на памперс, тоалет, преобличане, смяна на чаршафи, пазар, грижи за стаята и помощ при хранене). Посещенията са с начален час 7:15, 9:15, 11:30, 13:00, 15:00, 17:00, 18:30. Моля прочетете Уточненията по-долу.

Такса за 4 седмици при посещения:

а) От понеделник до петък: 480 лева (извършва се от един асистент)

б) Шест дни от седмицата : 580 лева (извършва се от един асистент)

в) Седем дни от седмицата: 680 лева (извършва се от основен и дежурен асистент)

Уточнения:

1. 6-ят ден от посещенията е или събота или неделя, съгласно графика на патронажа и почивния ден на асистента.

2. 7-ят ден посещенията се извършват от дежурен асистент.

3. Часовете за посещения могат да се променят през деня в рамките на един час в работни дни и до 2 часа в празнични дни, във връзка с придвижването на асистента и неговия работен график.