0887 649 808

ГРАНДПЕРАНС БЪЛГАРИЯ Професионална грижа за вас и вашите близки !

Болногледач, Детегледач, Логопед, Домашни помощници за възрастни и деца

Занималня "Айнщайн"


Занималня АйнщайнУчилищна занималня „Айнщайн” предоставя пълноценна среда за развитие на нашите деца. Ние се отнасяме с опит и отношение към личностното развитие на децата. Стремим се да направим живота на децата по-пълноценен и изпълнен със знания. Нашата цел е децата да се чувстват по-знаещи, по-можещи и по-щастливи. Ученическата занималня е създадена, за да подпомага родителите в отглеждането, възпитанието и образованието на децата им. Приоритет в нашата работа е индивидуалния подход към всеки един ученик, като се стараем да насърчаваме развитието на индивидуалните дарби и насочености. Занималнята предлага:
- Индивидуален подход.
- Занимания и подготовка по включените в учебната програма предмети.
- Подготовка на домашните работи и уроците от училище.
- Допълнителни упражнения и тестове.
- Отдих и игри.
Занималня „Айнщайн” предлага и консултативни кабинети - Логопед, психолог и специален педагог. Ние превръщаме ученето в приятно занимание, а отличните оценки в постижима цел!
Програмата включва:
• работа в малки групи с квалифицирани учители;
• уникална материална база, подпомагаща “ученето чрез правене и преживяване”;
Подготовката на учениците се провежда съобразно образователните програми на МОН. В занималнята децата учат уроците си, пишат домашните си, правят допълнителни упражнения и тестове, с цел затвърждаване на усвоените знания. Часовете на обучение се редуват с време за почивка и игри. Занималня „Айнщайн” работи с екип от отговорни и висококвалифицирани преподаватели. Внимателното отношение на педагозите и уютната атмосфера правят престоя на децата в занималнята благоприятен и ползотворен. Задачата на след училищното обучение е не само да бъдат научени уроците и написано домашното, но да се предостави пълноценна среда за развитие на нашите деца. Вашите деца могат да посещават логопед, специален педагог и психолог - без да се налага да бързате от едно място на друго и да губите ценно време по пътя между училищни и извън училищни занятия. Да дадем заедно старт в живота на нашите малки Aйнщайнчета. Да ги научим на най-важните уроци в живота. Да бъдем по-добри, да сме по-загрижени, да се изслушваме, и на първо място да сме човечни. В света на високите технологии ние всички забравяме за доброто отношение, за топлата прегръдка и за добрата дума. Занималня „Айнщайн” Ви предлага заедно да дадем тази основа на вашите малки съкровища. Ние екипът на занималня „Айнщайн” сме готови! А Вие?
Очакваме Ви!
Гр. Варна, булевард Сливница N 124, ет.1
Можете да направите записване на тел. 0887649808; 0894943239
Посетете и нашата Фейсбук страница Facebook
Удостоверение логопедУдостоверение логопедУдостоверение логопедУдостоверение логопед